Kovinski ulitki na ključ

Iščete hitrega in zanesljivega dobavitelja ulitkov »na ključ«?

Imate 2D risbo in potrebujete 3D računalniški izris?

Imate livarno pa nimate svojega tehnologa?

Imate potrebe po manjših serijah ali prototipnih kosih?

Pogoste spreminjate obliko izdelka ali potrebujete re-designe zaradi novosti, optimizacije ali zahtev po lažji teži  izdelka?

Vas klasična tehnologija izdelave kalupov in jeder omejuje pri izdelavi zakompliciranih ali velikih ulitkov?

Imate kupca, ki želi sukcesivno dobavo in ne želite vezanega denarja v zalogah izdelkov?

Vam leseni modeli za litje povzročajo težave pri hrambi?

V kolikor se srečujte s podobnimi vprašanji, smo pravi naslov za vas!

Kje in kako vam lahko pomagamo?

Glede na vaše potrebe, želje in zahteve po določenem izdelku, ne glede na tip zlitine, predlagamo možnosti izdelave  glede na hitrost izdelave, želeno količino izdelkov in cenovni nivo.

Lahko izvedemo katerokoli fazo od izrisa do ulitka. Na željo omogočimo tudi naknadno obdelavo in barvanje.

Pomagamo Vam lahko pri tehnični pripravi 3D modela ulitka na podlagi risbe ali 3D modela končno obdelanega izdelka.

Strokovno in hitro svetujemo oz. dodamo elemente livarske tehnologije (ulivni sistem, napajalnike, hladilna telesa, oddušnike…) na 3D model.  Na osnovi vaših želja in potreb nudimo tudi pomoč vaši službi tehnologije.

Ker obvladujemo vse vrste tehnologij s področja livarstva, nam negativni koti, delitve na modelnih napravah in zakomplicirana jedra ne predstavljajo nikakršnih težav. Tudi velikost izdelka za nas ni ovira. Možno izdelati model v enem kosu  4mx2mx1m.

Zakaj nam zaupati?

Na področju livarstva imamo več kot 30 letne izkušnje in sodelovanja s podjetji v Sloveniji, Hrvaški,  Srbiji, Avstriji, Nemčiji. Imamo vrhunsko usposobljen kader z znanjem in izkušnjami ter poznavanjem trga s področja livarstva. Široko vedenje in poznavanje tehnologij , materialov in poznavanje livarn za litje aluminija, nodularne in sive litine, jekla…  nam omogoča, da storitev opravimo hitro, strokovno in cenovno korektno.

Od leta 2008 smo partner nemškega podjetja voxeljet AG, ki je vodilni na področju izdelave industrijskih tiskalnikov in uslug 3D printanja modelov, jeder in voščenih izdelkov.

V sodelovanju z nami boste:

  • občutno skrajšali čas izdelave željenega izdelka
  • optimizirali stroške priprave in izdelave ulitka, izdelka
  • minimizirali stroške proizvodnje, če se odločite za izdelavo prototipov, ali poskusnih ulitkov pred serijsko proizvodnjo upoštevajoč prednosti 3D postopka izdelave jeder in form.
  • prenesli vse skrbi in breme  glede same izdelave na nas in se posvetili vašemu glavnemu delu.
  • glede na zahtevnosti ulitka in velikosti naročila so odlična kombinacija klasično izdelani modeli in 3D printana jeder.

Če se ukvarjate s preciznim litjem priporočamo izdelavo 3d printanih voščenih modelov, v primeru,  da preverite tehnološki postopek in optimizirate stroške pred izdelavo orodja za brizganje voščenih modelov in prehoda na serijsko proizvodnjo. 3D printani voščeni modeli so idealni kadar imate potrebe po manjših serijah, unikatnih kosih ali zakompliciranih izdelkih.

Kako izbrati pravo tehnologijo za serijsko proizvodnjo?

3D tiskanje na področju oblikovanja in umetnosti

TOP 5 prednosti certifikata ISO 14001 za naše stranke

3D rešitev za uspešno rehabilitacijo