Najbolj celovita, hitra in osredotočena storitev 3D tiskanja v Adriatik regiji.

Ne ustavimo se samo pri 3D tisku. Izbor tehnologije in ustreznih materialov vam omogoča hitro prototipiranje, modeliranje in izdelavo serij.

Tudi raznovrstne dodelave so za nas mogoče. Povejte nam, kaj želite razviti, in razvili vam bomo.

01

3D storitve in več

Izdelava maket in modelov

Izdelava maket in modelov s pomočjo 3D tiska ter drugih postopkov izdelovanja. Modeli in makete iz arhitekture, za muzeje, za filmsko dejavnost, za sejemsko dejavnost, za umetnost, za kulturo, rekviziti, figure, promocijski izdelki, scene in več.

Izdelava prototipov

Prototipiranje je za nas gradnja novih izdelkov. Razvijemo in izdelamo vam prototip, ki vam bo ustvarjal dodano vrednost. Bolj kot je prototip kompliciran, bolj bomo motivirani, da ga naredimo. Če pa že imate svoj prototip, lahko pogledamo kako ga optimizirati.

3D tisk

3D tiskanje je za nas osnova za izdelavo prototipov, modelov in serij. Delamo s profesionalno in industrijsko 3D opremo, imamo izkustveno znanje in uporabljamo materiale. Osredotočeni smo v zahtevnejše 3D printanje.

3D modeliranje

3D modeliranje je za nas izjemnega pomena. Kadar prevzamemo odgovornost za 3D model zagotavljamo, da je ustrezen za izdelavo s katerokoli tehnologijo. Bolj kot je izdelek kompliciran, več pozornosti namenimo modelu. Če pa že imate svoj model, bomo pogledali kako ga lahko še bolj optimiziramo.

Razvoj unikatnih izdelkov in polizdelkov

Unikatni izdelki in inovatorski izdelki za različne namene.

Kalupi in jedra

Dvignite razvoj vaših izdelkov na višji nivo z vodilnim partnerjem v regiji pri razvoju in izdelavi kalupov in jeder za vlivanje zlitin.

Svetovanje o 3D tisku in več

3D tisk je le začetek. Razvoj vašega izdelka in dolgoročni razvoj posla je tisto, kar bo vaš izdelek oplemenitilo.

Topologija

S pomočjo topologije vaš izdelek dvignemo na višji nivo. Optimiziramo material znotraj mej, kjer se material lahko nahaja. 

02

Pripravljeni, da začnemo?

DA, želim začeti z razvojem prototipa, 3D izdelka, kalupa, jedra ali serije.