Razvoj unikatnih izdelkov

Ste na pravem mestu, če ste inovator ali oseba, ki želi vašo edinstveno idejo opredmetiti, spraviti v življenje ali celo v donosen posel. Ali bi le želeli koga razveseliti z unikatnim darilom?

Za nas ni ovir, saj smo hitri in prodorni. Kot puma.

01

Celovito in hitro razvijte z nami vaš unikatni izdelek.

Chemets zagotavlja celovit pogled, design thinking in holistični pristop pri razvoju unikatnih izdelkov.
01

Nudimo podporo pri izdelavi 3D izrisa in topologije.

02

Prinašamo hitrost vašemu razvoju unikata, inovacije ali orodja.

03

Dodajamo vrednost vašemu delu in končnim izdelkom.

04

Dajemo vam navdih za razvoj unikatnih izdelkov.

To dosegamo za vas:
  • S spremljanjem in uvajanjem najnovejših tehnologij.
  • Z znanjem, izobraževanji in strokovnostjo.
  • Z globalno prisotnostjo.
  • S proaktivnostjo pri ugotavljanju vaših potreb.

Hitri in osredotočeni.
Kot puma.

narekovaj
Marko Tertinek
STRAMEX PET d.o.o.
Marko Tertinek
STRAMEX PET d.o.o.
S podjetjem Chemets d.o.o. smo začeli sodelovati pred dobrimi 4 leti, ko smo pričeli s prodorom na tuje trge in smo se srečali z zahtevnejšimi kupci, kateri so od nas zahtevali izdelavo prototipov plastenk, pred potrditvijo izdelave orodij. Takrat smo bili primorani poiskati rešitev, kako čim hitreje izdelati prototip in biti pri tem stroškovno učinkoviti. Rešitev smo našli pri podjetju Chemets d.o.o., ki so nam s svojo cenovno dostopnostjo, hitro izvedbo ter fleksibilnostjo pomagali pri izdelavi novih plastenk.
narekovaj
Iztok Valant
Livar d.d.
Iztok Valant
Livar d.d.
Za ulivanje prototipov že več kot 5 let uporabljamo tiskane peščene forme iz podjetja Chemets, ki je naš nepogrešljiv partner zaradi njihove prilagodljivosti na področju tehnologije, cene in rokov dostave. S skupnimi izkušnjami in znanjem lažje rešujemo izzive, ki jih naši kupci srečujejo v razvojnih fazah projektov.
narekovaj
Januš Meglič
PGP INDE, d.o.o.
Januš Meglič
PGP INDE, d.o.o.
Veseli nas, da smo našli podjetje Chemets, saj nam nudi cenovno ugodno rešitev in hitro izdelavo za dosego naših ciljev. Njihov profesionalen pristop in strokovno svetovanje nas je privedlo do hitre izdelave mehkega in fleksibilnega prototipa podplata, ki so ga izdelali na osnovi našega pramodela. Podplat smo pritrdili na zgornji del čevlja z vsemi potrebnimi materiali in sestavnimi deli. Tako smo dobili prototip čevlja z vsemi lastnostnimi kot serijski produkt, le za 2-3 krat nižjo ceno.
narekovaj
Ekipa Improve d.o.o.
Ekipa Improve d.o.o.
“Pri delu s podjetjem Chemets nam je bil všeč individualen pristop k projektu in usmerjenost na celovito podporo skozi razvoj izdelka. Paleta znanj, ki jih ponujajo, omogočajo razvijanje ideje do končnega prototipa primernega za serijsko proizvodnjo. Priporočamo vsem, ki si želijo agilnega razvojnega partnerja.”

Projekt 4shu

Projekt povodec za sprehajanje psov Lishinu

Projekt Kinestica

Projekt Mesi

Da, želim začeti z razvojem in izdelavo unikatnega izdelka.