Izdelava kalupov in jeder

Povejte, kaj potrebujete in iz kakšnega materiala. Skupaj z vami poiščemo optimalno rešitev za izdelavo prototipa, unikatnega izdelka, kalupa, modela, jeder in serij s pomočjo 3D tehnologij. Pri snovanju izdelka in izdelavi upoštevamo smernice 21. stoletja za krožno gospodarstvo.

Celovito. Raznovrstno. Proaktivno.

Kot puma.

01

Raznovrstna izdelava kalupov, jeder in modelov za zahtevne izdelke.

Prednosti izdelave s kalupi in jedri:

Izbirate različne materiale, tudi okolju prijazne. Izdelava izdelkov s kalupi, jedri in modeli je idealna za male ali večje serije in izjemno zahtevne kose. Negativni koti pri tem niso ovira.

01

Vašemu razvoju dodajamo hitrost.

02

Vašemu poslu dodajamo vrednost.

03

Krepimo vam vpliv v vaši panogi.

To dosegamo za vas:
  • S spremljanjem in uvajanjem najnovejših tehnologij.
  • Z znanjem, izobraževanji in strokovnostjo.
  • Z globalno prisotnostjo.
  • S proaktivnostjo pri razvoju vašega posla.

Hitri, osredotočeni in celoviti.
Kot puma.

narekovaj
Marko Tertinek
STRAMEX PET d.o.o.
Marko Tertinek
STRAMEX PET d.o.o.
S podjetjem Chemets d.o.o. smo začeli sodelovati pred dobrimi 4 leti, ko smo pričeli s prodorom na tuje trge in smo se srečali z zahtevnejšimi kupci, kateri so od nas zahtevali izdelavo prototipov plastenk, pred potrditvijo izdelave orodij. Takrat smo bili primorani poiskati rešitev, kako čim hitreje izdelati prototip in biti pri tem stroškovno učinkoviti. Rešitev smo našli pri podjetju Chemets d.o.o., ki so nam s svojo cenovno dostopnostjo, hitro izvedbo ter fleksibilnostjo pomagali pri izdelavi novih plastenk.
narekovaj
Iztok Valant
Livar d.d.
Iztok Valant
Livar d.d.
Za ulivanje prototipov že več kot 5 let uporabljamo tiskane peščene forme iz podjetja Chemets, ki je naš nepogrešljiv partner zaradi njihove prilagodljivosti na področju tehnologije, cene in rokov dostave. S skupnimi izkušnjami in znanjem lažje rešujemo izzive, ki jih naši kupci srečujejo v razvojnih fazah projektov.
narekovaj
Januš Meglič
PGP INDE, d.o.o.
Januš Meglič
PGP INDE, d.o.o.
Veseli nas, da smo našli podjetje Chemets, saj nam nudi cenovno ugodno rešitev in hitro izdelavo za dosego naših ciljev. Njihov profesionalen pristop in strokovno svetovanje nas je privedlo do hitre izdelave mehkega in fleksibilnega prototipa podplata, ki so ga izdelali na osnovi našega pramodela. Podplat smo pritrdili na zgornji del čevlja z vsemi potrebnimi materiali in sestavnimi deli. Tako smo dobili prototip čevlja z vsemi lastnostnimi kot serijski produkt, le za 2-3 krat nižjo ceno.
narekovaj
Ekipa Improve d.o.o.
Ekipa Improve d.o.o.
“Pri delu s podjetjem Chemets nam je bil všeč individualen pristop k projektu in usmerjenost na celovito podporo skozi razvoj izdelka. Paleta znanj, ki jih ponujajo, omogočajo razvijanje ideje do končnega prototipa primernega za serijsko proizvodnjo. Priporočamo vsem, ki si želijo agilnega razvojnega partnerja.”

Projekt VS Armature

Projekt Mesi

Izdelava rezervnih delov za jadrnico s 3D tiskom in vakuumskim litjem

Projekt 3D turbinsko kolo

Da, želim začeti z razvojem in izdelavo izdelka s pomočjo kalupa, modela ali jedra.