TOP 5 prednosti certifikata ISO 14001 za naše stranke

round cert iqnetKot dobitniki certifikata ISO 14001, smo izpostavili sistematičen pristop k upravljanju okoljskih zahtev in se zavezujemo k odgovornemu ravnanju z naravnimi viri, ter k nenehnemu izboljševanju svojih okoljskih zmogljivosti.

Za naše stranke pa pridobitev certifikata prinaša naslednje prednosti:

  • Zavezani k okoljski odgovornosti: s pridobitvijo certifikata dajemo poudarek trajnosti, ESG standardom in odgovornemu ravnanju z naravnimi viri. Stranke nam lahko zaupajo, da delujemo v skladu z mednarodno priznanimi standardi.
  • Zmanjšujemo okoljska tveganja: pripravljeni smo na prepoznavanje in obvladovanje okoljskih tveganj, kar zmanjšuje možnost kršitev, ki bi lahko vplivale na stranke.
  • Dostopnost tujih trgov: nekateri trgi, zlasti v Evropski uniji, dajejo prednost podjetjem z okoljskimi certifikati. Zato lahko naše stranke lažje dostopajo do teh trgov.
  • Večja konkurenčna prednost za naše stranke: podjetje, ki je okoljsko certificirano, lahko pridobi konkurenčno prednost pred podjetji, ki tega standarda ne upoštevajo. Stranke, ki cenijo trajnost, bodo morda raje izbrale nas kot konkurenčna podjetja.
  • Nenehno izboljševanje in višji standardi kakovosti: ISO 14001 zahteva nenehno ocenjevanje in izboljševanje okoljske uspešnosti, kar lahko privede do boljših izdelkov in storitev za stranke. Standard sovpada z drugimi standardi upravljanja kakovosti. Podjetje, ki se zaveže k upravljanju okoljskih zadev, lahko ponudi izdelke ali storitve višje kakovosti po konkurenčnejših cenah.

Želite izvedeti več o tem, kaj lahko vaše podjetje pridobi s sodelovanjem z nami?

Kontaktirajte nas še danes za brezplačno svetovanje: info@chemets.si ali po telefonu +386 (0)4 235 44 70

Kako izbrati pravo tehnologijo za serijsko proizvodnjo?

3D tiskanje na področju oblikovanja in umetnosti

3D rešitev za uspešno rehabilitacijo

Ali veste, od kod prihajajo 3D kipci?