TOP 5 prednosti certifikata ISO 14001 za naše stranke

round cert iqnetKot dobitniki certifikata ISO 14001, smo izpostavili sistematičen pristop k upravljanju okoljskih zahtev in se zavezujemo k odgovornemu ravnanju z naravnimi viri, ter k nenehnemu izboljševanju svojih okoljskih zmogljivosti.

Za naše stranke pa pridobitev certifikata prinaša naslednje prednosti:

  • Zavezani k okoljski odgovornosti: s pridobitvijo certifikata dajemo poudarek trajnosti, ESG standardom in odgovornemu ravnanju z naravnimi viri. Stranke nam lahko zaupajo, da delujemo v skladu z mednarodno priznanimi standardi.
  • Zmanjšujemo okoljska tveganja: pripravljeni smo na prepoznavanje in obvladovanje okoljskih tveganj, kar zmanjšuje možnost kršitev, ki bi lahko vplivale na stranke.
  • Dostopnost tujih trgov: nekateri trgi, zlasti v Evropski uniji, dajejo prednost podjetjem z okoljskimi certifikati. Zato lahko naše stranke lažje dostopajo do teh trgov.
  • Večja konkurenčna prednost za naše stranke: podjetje, ki je okoljsko certificirano, lahko pridobi konkurenčno prednost pred podjetji, ki tega standarda ne upoštevajo. Stranke, ki cenijo trajnost, bodo morda raje izbrale nas kot konkurenčna podjetja.
  • Nenehno izboljševanje in višji standardi kakovosti: ISO 14001 zahteva nenehno ocenjevanje in izboljševanje okoljske uspešnosti, kar lahko privede do boljših izdelkov in storitev za stranke. Standard sovpada z drugimi standardi upravljanja kakovosti. Podjetje, ki se zaveže k upravljanju okoljskih zadev, lahko ponudi izdelke ali storitve višje kakovosti po konkurenčnejših cenah.

Želite izvedeti več o tem, kaj lahko vaše podjetje pridobi s sodelovanjem z nami?

Kontaktirajte nas še danes za brezplačno svetovanje: info@chemets.si ali po telefonu +386 (0)4 235 44 70

3D rešitev za uspešno rehabilitacijo

Ali veste, od kod prihajajo 3D kipci?

Špansko podjetje s 3D natiskanim avtomobilom

V Združenem Kraljestvu postavljen prvi 3D tiskan tank za vodo