Chemets na mednarodnem sejmu GIFA

Mednarodni sejem GIFA je najprepoznavnejši dogodek na področju livarstva, ki se odvije na vsake štiri leta.

Od 25.-29. junija 2019 se bodo na sejmu GIFA predstavili številni razstavljalci, med drugim tudi podjetje Voxeljet  iz Nemčije. Naše podjetje Chemets je njihov dolgoletni partner na  področju bivše Jugoslavije.

Sejem GIFA ima edinstven koncept – združuje več področij; metalurgijo, livarstvo in področje ogrevalne tehnologije, zato je odlična platforma za srečevanje kupcev, strokovnjakov in ponudnikov izdelkov in storitev z omenjenih področij.

Kar 25 razstavljalcev na GIFA sejmu prihaja z območja bivše Jugoslavije: 16 iz Slovenije, 6 iz Hrvaške, 2 iz Srbije in iz Makedonije.

Nemško podjetje Voxeljet se bo na sejmu predstavilo kot vodilno podjetje za izdelavo 3D tiskalnikov za tiskanje livarskih kalupov in jeder, hkrati pa predstavilo materiale, ki so iz ekološkega in izvedbenega vidika primerni za  litje različnih zlitin, npr. barvnih, jeklenih, železovih.

Svetovne trende uspešno zasledujemo tudi v podjetju Chemets, zato bo na sejmu tudi naš predstavnik Vladimir Vujić, na razstavnem prostoru podjetja Voxeljet, HALA 13, B34.

Potencialne stranke in poslovne partnerje vabimo, da se nam oglasijo prek elektronske pošte: info@chemets.si, in se dogovorite za termin sestanka, najkasneje do srede, 26.6. 2019

3D tiskanje na področju oblikovanja in umetnosti

TOP 5 prednosti certifikata ISO 14001 za naše stranke

3D rešitev za uspešno rehabilitacijo

Ali veste, od kod prihajajo 3D kipci?