Katero tehnologijo izbrati?

Trg danes ponuja mnogo različnih 3D tehnologij in še več ponudnikov različnih tiskalnikov, ki omogočajo izdelavo prototipnih kosov. Odločitev, katero izbrati, naročniku pogosto povzroča težave, ko išče pravo rešitev za izdelavo želenega prototipa ali manjše serije.

V Chemetsu razumemo vaše težave, zato skupaj z vami poiščemo najbolj optimalno rešitev izdelave prototipa ali manjše serije na osnovi vaših potreb, zahtev in želja glede površine, barve, funkcionalnosti, roka izdelave, količine in podobno.

Ker želimo svojim strankam ponuditi najboljšo možno izdelavo in učinkovit vstop na tržišče, v Chemetsu nenehno sledimo novostim na trgu 3D tiskanja in želimo biti prvi z najsodobnejšo tehnologijo. Naš cilj je, da se pri našem sodelovanju počutite varni in da so izdelani kosi natančno taki, kot ste si jih predstavljali.

S ponosom vam sporočamo, da smo prvi prototipni center v Sloveniji, kjer vam lahko izdelamo zgolj en kos ali manjšo serijo BARVNIH funkcionalnih prototipov iz plastike (PA) na najsodobnejšem HP-jevem tiskalniku z Multi Jet Fusion tehnologijo, ki je zanesljiva, izdeluje funkcionalne kose z izjemno dimenzijsko natančnostjo in optimalnimi mehanskimi lastnostmi.

Dodatna PREDNOST tehnološko izboljšanega HP tiskalnika je tudi, da vam lahko zgolj en kos ali nabor kosov, izdelamo v želenih barvah (RAL), z določenim besedilom, morda logotipom ali sledljivo kodo. Želeni izdelek je rezultat enkratnega tiskanja, brez dodatne obdelave printanih kosov.

Tako sta končni funkcionalni prototip ali manjša serija, izdelana na osnovi vaših natančnih zahtev, potreb in želja že dan po vašem naročilu. To je v veliko pomoč vam in vašim kupcem, saj se novi izdelki na trg vpeljejo učinkoviteje in hitreje od izdelkov vaše konkurence. Predvsem pa je to najboljši način za izboljšanje vašega položaja na trgu in recept, kako končno pomesti z vašo konkurenco.

Če si torej želite izstopati in postati vodilni v razvoju, potem pošljite povpraševanje na: info@chemets.si.

Zanesljivo vam bomo pomagali najti rešitev, ki bo za vas najboljša in najbolj učinkovita.

Če pa si pred tem želite dodatnega tehničnega posveta, pokličite specialista za izdelavo plastičnih kosov :  040 844 177 (Rok Žvagen).

3D tiskanje na področju oblikovanja in umetnosti

TOP 5 prednosti certifikata ISO 14001 za naše stranke

3D rešitev za uspešno rehabilitacijo

Ali veste, od kod prihajajo 3D kipci?